November 9, 2006

Akur

Ashraf DanielAshraf Daniel
Boss:
Mazudi, next week free ker?

Aku:
Jap, check.
13 - 15 haribulan ada course PC Maintenance la boss, internal.

Boss:
Kensel jer la yang tu. Ganti saya gi PD. Ada miting pasal develop kurikulum Politeknik dan Kolej Komuniti untuk RMK9. Kita kena buat Industrial Maintenance nyer kurikulum.

Aku:
errk...

Boss:
Datang kat admin isi borang booking flight.

... dan boss letak telepon.

Aku bukan apa, bak kata Lan Rambai , "Sekarang ni pun masih lagi makan kuih kuih raya sebagai sarapan".

So, next week aku gi PD dengan berbekalkan serdak serdak raya yang semakin menipis tu.
Akur jer la.

18 comments:

weAr said...

boleh balik kelantan topup kuih raya..

nieys said...

amboi.. gebu sungguh anak awak, Zudi..

norashady said...

Nok turun KL ?? Ermm nok kirim gapo ehhh..

cuaca said...

Berbekal kan serdak raya ker...sian....lagi kesian si baby yg cute tu aku tak dapat nak kendong tempoh hari... *nangis*

Sikenit Comel-AminBakish said...

Apalah yang nak dikata... keje gomen.

Saya Yang Menurut Perintah.. :D

debikdebuk said...

hai...tak abis lagi sumpahan kuih raya... ke ko rindu nak tinggalkan baby ko tu...err...maksud aku, mak baby tu...

Mazudi said...

wear,
Tak sempat kot nak balik kampung.

nieys,
Gebu eek. Lama tak dengar perkataan tu.

norashady,
Tak mau. Tak mau.

cuaca,
Hari tu bukan dah jumpa ker?

sikenit,
Tu la pasal. Kena ikut jugak.

debik,
mak baby? Cuti tak habis lagi aa. Ada 65 hari lagi cuti.

me! said...

keno jupo ngan ore tu?turun kl meta...jupo...lamo bena doh tok jupo tu...kalu tok de nak gi rumahpun, kito jupo di kl takpo doh...

blackpurple said...

Pakai la duit plastik zudi... swipe jer...bukan susah...hehehe

LediAgli said...

akhernyaaaaaaaaa aku berjaya menembusi ruang komentarr... fuhh amat seronok skali..

weis.. ape kate ko poskan anak ko tu ikot pos laju.. comey seot.. hishhh ni membuatkan aku teringin nak beranak ni..hahak

"wei..samat ari raya.. nak det raya.."

"det raya tak dak.."

"apa arr..kedekut..nak kueh raya?"

"kueh raya tinggal serdak.. tak dak gakk.."

"abes tu.. ape ko ada lagi?"

"Baju raya la.. nak ke? sama ke saez?"

hahak.. sonye..selaen dari ko bawak serdak kueh raya.. ko bawak la baju raya.. mwahahhahaha

lagi satu... kalau turun seremban. dan ada kat kl pada 18 aribulan, jom la mengampangkan diri kat RAPAT 2006, geng jurnal

sekian entry aku pada ari ini

hayad said...

ish ish..comey sungguh ashraf tu. Apa rahsia yer anak2 en mazudi comel2 belaka. Kalo tgk en mazudi takde ler comey sgt pun,ekekekke..jgn mara aaa ;p *kidding*

Mazudi said...

me!
Tengok nanti camana. Nanti call balik.

bp,
ha'aa, ini la masanya nak meng'full'kan duit plastik tu.

lediagli,
wooo... wooo, cam dah geram sangat dah ni. Tahniah.
RAPAt 2006 tak sempat kot, 16 dah check out.

hayad,
Tapi aku masa kecik comey.

razlizahazleen said...

encik..encik...saya nak kidnap anak encik..erks..mau kena pnampar kang..nak kidnap gambar..nak wat koleksi..bleh ek?blehlaa..alaalala comelnye ashraf..

gitartong said...

hehe

13may said...

hehhe..takpa, habih meeting claim kuih raya kat bos:D

ad3ck said...

best ar..ok per dpt g PD..pastuh bley g beraya kat semenanjung lagi skali..hehe..

zino said...

kat pd nanti tak makan kueh raya lagi dah.. sure dapat makan 6 kali sehari semalam.. hehe

salam kenal..

Mazudi said...

lizaleen,
Hihi.. ambik gambor tu buat koleksi boleh la.

gitartong,
hihi

13may,
Abis miting dah tak kesah dah sebab dah start nak mewah balik dah tu.

ad3ck,
Yer la. Best la.

zino,
salam.
Harap harap gitu ler. Surat tu cakap makan ngan tempat tinggal ditanggung.