August 12, 2006

Hadiah


Disebabkan akhir akhir ni aku terasa baik hati sangat, jadi aku terpikir untuk menghadiahkan kat korang sesuatu untuk di download bila berkunjung kat blog aku. Hopely, kebaikan hati aku ni aku berterusan dan aku rajin untuk mencari material untuk korang semua download.

Untuk sesi hari ni, marilah kita sama sama download buku buku dibawah:

1. Dan Brown - The Da Vinci Code
2. Harry Potter Book 1 to 6
3. Stephen King Book : Book 1 (25 book)
4. Stephen King Book : Book 2 (25 book)
5. Google Advertising Tools : Cashing in with AdSense, AdWords and the Google

Untuk tidak menyesatkan korang kat tempat download tu nanti Download Link tu berada kat bawah sekali sebelah kanan.

Sebagai kredit untuk aku pula, korang boleh la klik kat mana mana iklan adsense kat sana. Sekali pun ok laa.

Selamat mendownload dan Happy Reading.

21 comments:

bunga rampai said...

Salam. Terima kasih beri hadiah :)

Saya lebih suka baca buku. Baca buku dalam pc agak menyakitkan mata. Mungkin akan inta-intai buku Stephen King itu kerana saya belum pernah membacanya.

kingbinjai said...

oho terima kasihla semoga murah rejeki ko

Lan Rambai said...

hari ini saya sahkan bahawa saya memang malas baca buku terutamanya buku English!!!

Titicaca said...

waa..buleh baca cuku stephen king percuma..
masa bukak ingatkan silap hari tadi..camner lak boleh terforward ke 31 ogos..

gitartong said...

saya akan download, tapi tidak pasti, bila akan dibaca.

Mazudi said...

Bunga Rampai
Saya pun lbh suka baca buku kertas, ebook lbh selesa baca kat pda.

kingbinjai,
Amin, terima kasih. Harap sangat org doakan cenggini time tengah bulan ni.

Lan,
Pengakuan disahkan benar.

titicaca,
Sebab 31 ogos hari kemerdekaan. :)

Mazudi said...

gitartong,
ko jugak boleh berbangga bila buku tu jadi koleksi peribadi kau. Hihi.

dayah said...

adsense tu mcm mn ek? leh trgkan tak?

debikdebuk said...

lan rambai: Penyakit malas baca buku kau sama la dengan aku. Dan aku tak salahkan cikgu aku kalau aku tak berapa pandai. Aku je yang malas... Anyway usaha Mazudi amat dialu-alukan.

mazudi: aku pun sama macam dayah...apa adsence tu?

Mazudi said...

dayah, debik,

Adsense tu iklan yg disediakan oleh Google. Kita boleh letak iklan tu kat website kita utk paparkan adsense. Nanti org klik, google akan bayar kita dgn rate tertentu, sikit jer per klik, kekadang tak sampai 1 sen pun tapi rate dia berbeza.

Korang boleh apply sbg publisher kat google.com/adsense, nanti bila dah approve korang boleh ambik coding dari dia dan paste kat script korang. Biasa nya website yg berbahasa inggeris dia senang approve sbb dia tak support bahasa melayu.

Bila ko masuk kat download page aku tu, ada nampak ads by google, tu la dia, pastu ada link link ker pengiklan tu, klik la kat situ nanti sementara korang mendownload.

Nak detail lagi korang dunlud buku ke-5 tu. Nanti pasni aku letak lagi buku pasal adsense ni. Menarik jugak.

blackpurple said...

Tahniah...Itupun dah satu amal jariah juga....

Mazudi said...

bp,
Terima kasih. Harap harap dianggap sedemikian.

Sastri said...

Salam... 1st time singgah sini sbb tertarik pasal books tu... Hmm.. nak download and read maybe tak sempat kot... Skang ni pun byk lagi books yg dibeli tapi tak sempat nak baca...

weAr said...

buku adalah ubat tidur yg mujarab bagiku..hehe

Mazudi said...

Sastri,
Take ur time dear.

wear,
At least baca la jugak sblm tido.

me! said...

dah ada page blog sdr..myspace dah delete...sila sila!!!

MaNiQ KaYaNgaN said...

Wah..seronot gak.. dapat baca free..alangkah bagusnya kalo semua orang berjiwa seperti lecture kita nih.. ekekke!!

cuaca said...

nk donlod dulu baca tu lepas aku habis buat World Vision...

Picture yg bangunan tu macam aku pernah pergi jer..hehehe

neeziee said...

boleh request tak??hehehe.

Mazudi said...

me!,
dah tengok dah blog tu, dah link kan pun.

zac,
Tima kasih. Bangganyer aku.

cuaca,
bangunan mana beb. Bukan pulau Gaya kan?

neeziee,
Request la, kalau boleh aku tolong, aku tolong.

razlizahazleen said...

yeyeye..amsuk2 sini dah dapt hadiah..yeyey..mekacih..