October 7, 2006

Delivers

TREATMENT RECORD:

1. Date & Time of Delivers : 06/10/2006 : 9.32 am
2. Sex : Boy
3. Weight : 3.3 kg.
4. Lenght : 49 cm
5. Mode of Delivers : HVD


"Dan Allah mengeluarkan kamu dari perut ibumu dalam keadaan tidak mengetahui sesuatu, dan Dia memberikanmu pendengaran, penglihatan dan hati supaya kamu bersyukur"
An-Nahl : 78

26 comments:

me! said...

muka dio campuran syafiq ngan faiz...70% syafiq, 30% faiz...
comel...
nama planning doh ko?

neeziee said...

alahai comelnya.cam aku jer comelnya.hehe.

kingbinjai said...

ooo ooo patutla lama senyap.

syukur alhamdulillah. tahniah! semoga di murahkan rejeki.

bertambah seorang lagi mujahiddin penentang yahudi.

weAr said...

tahniah!semoga menjadi anak2 soleh yg sentiasa mendoakan kedua ibubapanya..ameen...

Sikenit Comel-AminBakish said...

semoga ibu dan anak sihat. tahniah ye cikgu mazudi..

hayad said...

fuaaahhh!!! baby boy lagi. Caya la ;)
tahniah cikgu mazudi. err...ade petua ke nk dpt baby boy ar? [ku suke baby boy,haha]

Mazudi said...

me!
Ashraf Daniel. Tak tau la. Belum lagi daftar ni. Isnin baru daftar.

neeziee,
Macam mana boleh sama comel ngan ko plak rupa anak aku nih, bukan sepatutnya comel macam ayah dia? Hihi.

binjai,
Anak ni pun dah kira rejeki jugak dah ni.

wear,
Ameen.. terima kasih

sikenit,
Terima kasih. Dua dua pun sihat.

hayad,
Takder pakai apa apa petua pulak. Akceli ibu dia nak sangat baby girl.

Azhar Ahmad said...

Tahniah Incik Mazudi. Patutla lama tak apdet, masuk labor room rupanya.

Tempat2 yang saya praktikal selama 3 bulan --> Labor room Pantai Dalam MC.

Satu je nak tanya, Incik Lihat saat kelahiran bayi? Saya pengsan kali pertama. Azab sungguh ye..

ad3ck said...

tahniah! kurniaan baru..

debikdebuk said...

Tahniah.... Dah bertambah umat Muhammad S.A.W kat donia ni.

akimanikki said...

Tahniah juag dari aku!
Seronok tengok orang dapat anak ni,
aku pun memang teringin nak anak lagi, cuma keadaan kehidupan sekarang ni masih tak mengizinkan..

Titicaca said...

Tahniah! semoga Ashraf Danial menjadi anak yang soleh..insyaAllah

Aku Bukan Bidadari said...

Tahniah.. semoga segalanya selamat..

MaNiQ KaYaNgaN said...

hehehe..comelnya..!! Tahniah.. dah kata macam muka ibunya..!!

Sastri said...

tahniah Mazudi... comey nyer baby tuuuuu....

Junita said...

subhanallah... cute giler...
congrats n many happiness...
anak tu tambah rezeki... insyallah...

Mazudi said...

azhar,
Tak masuk pun labour room. Seriau la rasa nak masuk.

ad3ck,
Thanx.

debik,
lama takder eek. Thanx.

aki,
thanx. kena plan betul betul jugak bro.

titicaca,
thanx. i'allah mudah mudahan.

Tiara,
Thanx sis.

zac,
Thanx. Ooo.. ada kata ari tu eek.

sastri,
thanx.

junita,
Cute sangat ker?
Thanx, insya allah.

kimi said...

selamat terima anak baru..

kimi said...

selamat terima anak baru..

Lan Rambai said...

tahniahhh.. tapi lewat sikit lah ek.. bulan oktober baru kluar.. dia nak celebrate birthday sorang2 lah tu hahaha

Anonymous said...

Tahniah cikgu mazudi atas kelahiran baby baru. Hero lagi....apa reaksi abang2nya dapat adik tu??

Anonymous said...

kimi,
Terima Kasih

Rambai,
Thanx.
Pasni kena sambut 2 besday pd bulan September, 1 besday dan 1 RoadTax + insuran kereta pd Oktober. Gelupur ayah dia.

Yus,
Terima kasih.
Reaksi syafique, suka dan sayang nampaknya ngan adik baru dia.

Reaksi Faeiz, mula mula bila bawak balik tu suka duduk jauh jauh dr ibu dia, tengok adik baru pun dari jauh jer. Sekarang dah ok dah sikit.

blackpurple said...

Tahniah Zudi.....Rezeki di bulan Ramadhan....

Sebijik macam muka kau masa baby dulu kan...

cuaca said...

Tahniah.....comel macam muka aku ahaks!!!..hehehehe

beb aku dah email kat ko!

nagacute said...

comel sgt baby ni.. dh ler pipi chubby... rasa nak peluk2 jer.. nk panggil apa? asyraf @ daniel? atau baby je? hehehe

yani said...

comeiinya...